Van 't Enclavehof bv

Stal  Van IJslandse Paarden

Kennel van Duitse herders

 

Fokkerij - Training - Pension - Officiële Wedstrijdbaan

Rating: 3.8 sterren
10 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Margo Hemel-Luysterburg
9 dagen geleden

Hallo Enclavehof, na het verlies van mijn geliefde IJslandse merrie ben ik op zoek naar een andere IJslander. Ik zoek een 5, 6 of 7 jarige. Graag goede, ruime gangen, merrie of ruin maakt niet uit. Ik wil er graag een wedstrijd mee rijden, maar ook lekker alleen in het bos rijden. Graag verkeersmak en braaf op de trailer. Heeft u misschien zo'n paard staan of weet u er 1 ergens anders? Mijn nieuwe paardje komt te staan op de Breidablik, waar mijn vorige paardje ook stond. Alvast bedankt voor de moeite. Met vriendelijke groet, Margo Hemel-Luysterburg.

Morgane Smidt
een maand geleden

Hallo,
ik zoek een brave ijslandse ruin , voor buitenritten, weet U zo eentje staan, geen ervaring met ijslanders maar vindt het erg fijne paardjes, geen voorkeur voor kleur en schofthoogte, normale tot gemidddelde prijsklasse. groetjes Morgane

M.pet
2 maanden geleden

Hallo,
Ik ben op zoek naar een betrouwbare ruin, met goed tolt, die voorwaarts is, met goede rem. Om lange buitenritten te maken, zowel samen als alleen, en miss een heel klein wedstrijdje. Mag wat ouder zijn. Heeft u zoiets te koop? Voorkeur kleur vos of bont..
Met vriendelijke groet,
Marinka Pet